Grb Hero

HERO INĐIJA
Proizvodnja hemijskih sredstava

 [Home]    [HERO PONUDA]    [Odnosi sa javnošću]    [Hero Okolina]     [Poziv na saradnju]   

Hero barcode
line

 
 [ HERO SOPSTVENA PROIZVODNJA ]   [ HERO TRGOVINSKA DELATNOST ] 
     

OSNOVNA DELATNOST naše firme je proizvodnja tečnih hemijskih sredstava za održavanje higijene. U ovoj oblasti HERO nastoji da što preciznije prepozna sve ukupne i specifične potrebe svojih korisnika te da ih svojom fleksibilnošću i prilagodljivošču koje mala firma kako naša poseduje, na što bolji način zadovoljenji i reši.


Našu primarnu proizvodnju čine sredstava za održavanje higijene, sredstva za dezinfekciju tvrdih površina, aero dezinficijensi za vazduh i površine kao i dezinfekciona sredstva za ruke.


Promenjivost tržišta i stalni porast novih i specifičnih potreba korisnika sredstava za higijenu vodi nas ka stalnoj težnji ka uvođenju novih proizvoda. Trudićemo se da svojim poslovanjem izađemo u susret kako postojećim tako i budućim kupcima i korisnicima.

 

DOPUNSKA DELATNOST nam omogućava da što potpunije izađemo u susret već postojećim korisnicima HERO proizvoda
i da na taj način proširimo svoju već postojeću ponudu.


                                           hero zvezde

heroline

ehero

Otvoren novi servis on-line prodaje Hero proizvoda sa besplatnom isporukom na teritoriji Srbije  ehero.rs 

heroline

Isporuku
naših proizvoda vršimo lično kupcu na celoj teritoriji Srbije u što kraćem vremenskom roku ili koristimo kurirske usluge za hitne isporuke kupcu.
 
HERO težii da svojim proizvodima i uslugama koje nudi ne poremeti odnos između ljudi i prirode, da očuva ljudsko zdravlje i životnu sredinu oko nas. Svesni smo da savremeno poslovanje zahteva sistematsko praćenje, otklanjanje i upravljanje mogućim rizicima na radnom mestu kao i stalnu korekciju poslovanja sa ciljem smanjenja štetnog uticaja na životnu sredinu. Konstantno radimo na unapređenju zdravstvene sigurnosti naših proizvoda i edukaciji korisnika za što bezbednije i kvalitetnije rukovanje i upotrebu Hero sredstvava za održavanje higijene kao i podizanju svesti o značaju očuvanja životne sredine. Biorazgradivost proizvoda u našoj branši kao i njihov što manji uticaj na biosferu kao osnovni principi populacijske ekologije, ekologije životne sredine i ekosistema,
nalažu nam svima podjednako, stalnu budnost u očuvanju sfere života i zaštiti planete na kojoj živimo. 

Želimo da iskustvo i znanje koje posedujemo podelimo sa svim korisnicima HERO proizvoda kao i svima onima koji dolaze iza nas...
 

| Hero | 22320 Inđija | Boška Buhe 14 | SRBIJA | Tel/Fax: 022/558-652, 558-682 |

line